Fashion, Lifestyle

I ♥ Ibiza

13/07/2012

I ♥ Ibiza! Ik kom er al een aantal jaren en het is daar zo relaxed. Je kan er 24/7 feesten, maar ook chillen, shoppen, whatever you like. Hieronder mijn fotoverslag.

My cute teenring (Primark 2011)  Het prachtige uitzicht vanaf het balkon

Fusion is mijn favoriete restaurant. De tapas en de toetjes zijn daar overheerlijk! Naast eten, kan je daar ook loungen en cocktails drinken. 

De slangenarmband heb ik gekocht bij één van mijn favoriete winkels op het eiland; Blanco. Deze winkel zit in Ibiza stad aan de C/ Bartomeu Roselló, 17. In dezelfde straat zit ook PULL&BEAR en Claire’s. Het armbandje met de skull heb ik gekocht op de markt in Ibiza Stad.

★ CustoC/Bisbe Torres 3, Ibiza Stad       Kraampjes in Ibiza stad

De skulls zijn volop te vinden bij de kraampjes

Een walhalla aan accessoires

Vicente Ganesha is de oudste winkel van Ibiza stad. Ze verkopen er traditionele Spaanse rokken maar ook vintage. En echt goede vintage! De grootste merken hangen in deze kleine winkel. Trek er wel even een uurtje of twee voor uit om de winkel goed door te spitten. Hij hangt namelijk bomvol! Je vind Vicente Ganesha aan de Carrer de Guillem de Montgrí 14, Ibiza stad

Love my knuckle clutch

Skull armbandjes

Mijn strandtas (Primark 2011)

Strand handdoeken tas                     My cute Ibiza tasje (Primark 2011)

Een mini krabbetje in de heldere zee

Vintage winkel Holala! Pl. del Mercado Viejo 12, Ibiza stad

Er zijn twee Mango winkels in Ibiza stad. Één winkel is een outlet en de andere een gewone. Beide winkels bevinden zich praktisch naast elkaar: Carrer de la Santa Creu 26, Ibiza stad. Naast de reguliere Pacha winkel is er dit jaar ook een ‘Pacha by River Island’ winkel.

De ‘Pacha by River Island’ winkel zit tegenover Mango. Naast deze winkel en vele super leuke boetiekjes met prachtige kleding, schoenen en tassen vind je in de stad ook All Saints, Revolver en A Substitute For Love.

In Ibizia stad zit twee Zara winkels vlak naast elkaar. Één filiaal voor dames en één voor heren. Carrer de Vicent Ramon Bartomeu 12-16, Ibiza stad. Overal in de stad zie je heel veel skulls in combinatie met neon kleuren. Vooral de armbandjes vind ik super leuk!

Armbandje van Blanco

Dit tasje heb ik gekocht op de lokale rommelmarkt in Sant Jordi. Dit vind ik echt de leukste markt. Het is een rommelmarkt waar ook de locals zitten. Deze markt is op zaterdagmorgen van 09.00 tot 14.00 en zit vlakbij het vliegveld. Hippodrome, Carretera de l’Aeroport, Sant Jordi. Er zijn heel veel hippiemarkten op Ibiza, de meeste zijn in de loop der jaren vrij commercieel geworden, maar evengoed is het leuk om er een keertje naar toe te gaan.

Ben jij wel ‘s op Ibiza geweest of wil je er nog een keertje naar toe? Als je iets wilt weten, mail me dan gerust: lianne@poesch.nl

No Comments

Leave a Reply