Fashion

I love Izi Fes boots! En jij kan ze winnen!

13/01/2012

Ik hou van nonchalante boho-achtige laarzen. Boots die leuk staan onder een kort spijkerbroekje in de zomer (okay, het is nog wat vroeg) maar ook bij een skinny jeans. Omdat ik niet heel veel gekleurde kleding draag, vind ik het leuk als de schoenen en accessoires m’n outfit opvrolijken. Zo kwam ik de laarzen van Izi Fes tegen. Deze boots zijn handgemaakte laarzen van leer en kilim tapijt. Ik vind ze zo tof door de combinatie van het gekleurde (rood en paars!) leer en de stof.

Hoe leuk zijn deze Izi Fes boots!?

Inmiddels heeft Izi Fes zijn eerste winkel geopend in Rotterdam aan de Weena 103. Daarnaast zijn de schoenen op hun site www.izifes.com te koop en komen er steeds meer winkels bij waar de boots te koop zijn.

Groene Izi Fes boots

Omdat ik zo hou van deze laarzen (ja, je kunt van schoenen houden) dacht ik; hoe leuk zou het zijn als mijn leuke en lieve POESCH vriendinnen een paar Izi Fes kunnen winnen. Dat zou dus heel leuk zijn!

Rode Izi Fes boots

Bruine Izi Fes boots

Groene Izi Fes boots

Deze actie is gesloten.

No Comments

Leave a Reply