Fashion

Mijn liefde voor schoenen & WIN shoptegoed!

02/04/2012

Ik heb nooit genoeg schoenen. Ik hou van schoenen en schoenen houden van mij. Ik ben er van overtuigd dat je nooit genoeg schoenen kan hebben. Ik heb alle soorten schoenen behalve hoge hakken. Ik kan gewoon niet op pumps lopen en ja ik ben dus ook wel ‘s plat op m’n b*k gegaan toen ik ze wel droeg. Dus nee, geen goed idee. Althans, voor het leedvermaak wel. Dus de sleehak is een uitkomst voor mij, dat loopt heel soepeltjes.
Één van m’n favoriete schoenenwinkels is Cafe Moda. Dat is schoenenwalhalla. Ze hebben nu zo ontzettend veel leuke schoenen op hun site staan. Mijn favoriete schoenen zijn de bovenste twee. Ik vind ze zo stoer! En leuk onder een jeansshort voor de zomer.

Hieronder vind je de leukste schoenen van Cafe Moda op een rijtje én jij maakt kans op shoptegoed! Check de WIN pagina hoe jij kans maakt op shoptegoed van Cafe Moda!

Deze actie is gesloten.

No Comments

Leave a Reply