Fashion

Nola.Nova: Niet vanzelfsprekend

02/08/2012

Op de Modefabriek kwam ik het merk Nola.Nova tegen. Mijn oog viel direct op de stoere shirts. Nola.Nova is het merk van de twee zussen Marjolein en Angelique. Marjolein, de oudste van de twee, heeft een mode achtergrond en Angelique een grafische. Ze presenteren het merk als NOLA; een jonge vrouw. De visie van de meiden op mode en alles wat in hun wereld afspeelt brengen ze over via NOLA. De belevingen van NOLA zijn NOVA. In elke collectie is te zien hoe NOLA in het leven staat. Ze houdt niet van dingen die vanzelfsprekend zijn. Ze is anders en en wil de wereld en haar klanten iets extra’s meegeven. Hieronder een greep uit de collectie. Wat vind jij van Nola.Nova? Ik vind het een stoer en opvallend merk. En daarom vind ik het ook leuk om je te vertellen dat ik een edgy shirt mag weggeven. Check de WIN pagina hoe je kans maakt op dit shirt.

Deze actie is gesloten.

No Comments

Leave a Reply