Fashion

Perfecte party dresses van I Love Vintage

17/12/2013

Bij I love Vintage kan je terecht voor kerstjurken onder de 50. Maar ILV heeft ook twee prachtige eigen exemplaren; Dovima Dress by BANNOU en Tobacco leaf dress by BANNOU.

De Dovima is vernoemd naar het jaren ’50 topmodel en fashion icoon Dovima. De basic zandloperjurk loopt door tot onder de knie en benadrukt de mooie, vrouwelijke lijnen. Vanuit de slanke taille valt een uitbundige peplum met sleep. De binnenkant van de taille is bewerkt met contrasterend lace in een los en sierlijk bloemenpatroon.

De Tobacco Leaf Dress van BANNOU is met de hand bewerkt en is geïnspireerd op de iconische flapper jurk. ‘Flapper’ werd in de jaren ’20 gebruikt voor een nieuwe generatie zelfbewuste vrouwen die de uitdagende Charleston dansten. De Tobacco Leaf Dress is gemaakt van hoogwaardige mesh en gedecoreerd met handgemaakte Art Deco ornamenten van kralen. Aan de ornamenten onder de lage taille hangt een rij volle ‘fringes’ die zorgen voor de typische elegante Charleston look. 

I Love Vintage eigen merk BANNOU is duurzaam, eerlijk en sociaal verantwoord. Bij elk BANNOU item wordt aangeven waar het staat in de duurzaamheidspiramide.


€249,- | €149,-

No Comments

Leave a Reply