Beauty

Wanted: Miss GOSH 2012

16/06/2012

GOSH Cosmetics is op zoek naar een Miss GOSH 2012!
Als je Miss GOSH 2012 wordt, dan win je een professionele fotoshoot en word je hét gezicht van de advertentie in het Kruidvat magazine voor het GOSH winterassortiment 2012.
Hoe doe je mee?

1. Ga naar www.kruidvat.nl/gosh en upload een foto van jouw ultieme glamourlook. Gebruik je favoriete producten van GOSH en wees creatief. Meedoen kan van 25 juni t/m 8 juli.
2. Een professionele jury kiest uit alle inzendingen de 15 beste foto’s. Van 23 juli t/m 5 augustus kan je ook stemmen op de geselecteerde foto’s.
3. De uitslag wordt in de week van 6 augustus bekend gemaakt.

Hieronder vind je mijn oog glamourlook en natuurlijk de producten van GOSH die ik daarvoor heb gebruikt.

Als basis heb ik een zwart kohl potlood gebruikt. Dit heb ik boven en onder m’n ogen uitgeveegd zodat de basis donkerder wordt. Vervolgens heb ik de oogschaduw 012 silver (mono eye shadow) gebruikt. Het zwarte lijntje heb ik gezet met de eye liner pen. Over die zwarte eye liner heb ik de glitter eye liner (extreme art waterproof nr. 18) gebruikt. Ook heb ik die glitter eye liner onder m’n ogen gebruikt. En om het af te maken lekker veel mascara met de serious volume.

No Comments

Leave a Reply