Fashion

Win jouw favoriete horloge van Guess!

30/11/2012

Guess Watches heeft een toffe winactie. Je maakt namelijk kans op jouw favoriete horloge!

Mijn favoriete zijn de stoere zilverkleurige, de leopard print en de rose met zilver. De stoere zilverkleurige vind ik een tof horloge voor doordeweeks. Ik zou ‘m combineren met een nonchalante jeans, basic shirt en sneakers. Als mijn outfit voornamelijk zwart is, maak ik het altijd af met gekleurde accessoires of accessoires met een print zoals het leopard horloge. Het rose zilveren horloge vind ik een klassiek model. Deze zou ik bijvoorbeeld dragen bij een little black dress, maar hij kan ook weer heel tof staan bij een basic outfit; jeans, shirt en sneakers. Wil jij jouw favoriete Guess horloge winnen? Check dan de ‘My Wrist Wish’ actie.

Deze actie is gesloten.

No Comments

Leave a Reply